Βόλος – Αγριά: Και…οι παντρεμένες έχουν ψυχή! – Βίλα οργίων

 

Ζηλιάρης ιδιωτικός υπάλληλος στον Βόλο, σκέφτηκε να παρακολουθήσει τις ύποπτες κινήσεις της συζύγου του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε… «βίλα των οργίων».

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, την προηγούμενη Παρασκευή ο Αθηναίος ιδιωτικός ερευνητής ο οποίος προσελήφθη από τον καχύποπτο σύζυγο, του ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας του. Η 38χρονη γυναίκα του είχε μετατρέψει μαζί με φίλες της και άλλους άνδρες, ένα σπίτι λίγο έξω από το κέντρο της Αγριάς Βόλου σε… σημείο συνάντησης και ανταλλαγής συντρόφων!

Το μεγάλο παραθαλάσσιο σπίτι, δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε αντικείμενο του ενδιαφέροντος απατημένων συζύγων, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του thenewspaper, πολλές φορές, οι γείτονες έχουν εκφράσει στους ιδιοκτήτες τη δυσαρέσκειά τους και τα παράπονά τους για τα… ύποπτα «μπες – βγες».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα ραντεβού που έκλεινε η 38χρονη με τις φίλες της και τους νεαρούς άνδρες, ελάμβαναν χώρα απογευματινές συνήθως ώρες, ενώ κρατούσαν μέχρι τα μεσάνυχτα, προκειμένου να μη δίνουν στόχο.

 

SHARE