Τσίρκο η σύσκεψη Βασιλειάδη για το μπάσκετ

Τσίρκο έκαναν οι μεγαλοπαράγοντες του μκπάσκετ την έκτακτη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει το βράδι της Παρασκευής  ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ.Βασιλειάδης.

Χοντρό επεισόδιο με ύβρεις ανάμεσα σε Δ.Γιαννακόπουλο – Παναθηναικός  και Γ. Σκινδήλια – Ολυμπιακός.

Είχαν έντονη λογομαχία εντός της αίθουσας και λίγο μετά βγήκαν έξω από αυτή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Όμως, συναντήθηκαν στον διάδρομο του υπουργείου, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να φέρεται ότι έφτυσε  τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός (όπως καταγγέλουν οι «ερυθρόλευκοι») και αυτόν να κινείται προς το μέρος του πρώτου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγο πριν αποχωρήσει, φέρεται να αποκάλεσε «πορνόγερο» τον Σκινδήλια.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρησή του, δήλωσε: «Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο υπουργός. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε ολο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του υπουργού».

Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στον “Sport fm” όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία περί φτυσίματος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως: «Είναι ψεύδη. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας».

Πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού ήταν να βρουν λύση, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στις 13 Φεβρουαρίου κι ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι «αιωνίων» της 19ης αγωνιστικής της Α1 στο ΣΕΦ, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (17/3), από τη στιγμή που ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές.

 

SHARE