Το Τζόκερ της κυβέρνησης σε στρατιωτικούς, γιατρούς ΕΣΥ, δικαστές, πανεπιστημιακούς – Λεφτά υπάρχουν! – Τέλος Νοεμβρίου στους λογαριασμούς τους

Μπορεί απόψε το Τζόκερ του ΟΠΑΠ να μοιράζει 10 εκατομμύρια ευρώ στους ανώνυμους τυχερούς, αλλά το “σίγουρο” τζόκερ, είναι αυτό που πιάνουν στο τέλος Νοεμβρίου, με τον μισθό του Δεκεμβρίου, οι 280.000 στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, γιατροί του ΕΣΥ, πανεπιστημιακοί και δικαστικοί.

Τα ποσά που θα εισπράξουν οι υπάλληλοι των ειδικών μισθολογίων ξεκινούν από 1.400 ευρώ και υπερβαίνουν ακόμα και τα 20.000 ευρώ!

Πρόκειται για τα αναδρομικά που δικαιούνται με βάση τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας τα οποία σπεύδει να δώσει η κυβέρνηση (σ.σ. που πάντα φροντίζει τους…μη προνομιούχους Έλληνες) με το νομοσχέδιο που θα ψηφίσει μέσα στην εβδομάδα.

Τα αναδρομικά που θα επιστραφούν ανέρχονται συνολικά σε 1,2 δισ. ευρώ, ποσό το οποίο μετά τις κρατήσεις διαμορφώνεται σε καθαρή βάση στα 800 εκατ. ευρώ και βαρύνει τον φετινό προϋπολογισμό.

Αποτέλεσμα εικόνας για με τον μισθο του δεκεμβριου τα αναδρομικαΑπό το σύνολο του ποσού, περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ πηγαίνει στους ένστολους.

ΣΧΟΛΙΟ: Τρέχα τώρα εσύ, ιδιωτικέ υπάλληλε με τα 300, 400, 500, 600, 700 ευρώ το μήνα να κάνεις Χριστούγεννα και να πληρώνεις με αυτά, φόρους, τράπεζες, ταμεία. Η πατρίς θα σε ευγνωμονεί…

SHARE