Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε την Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας

Η Πρόεδρος και CEO  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας (GFCC) και του συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας των ΗΠΑ, κα Deborah WinceSmith, πραγματοποίησε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών σήμερα 6 Μαρτίου, χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα μας με αφορμή τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Xρηματιστήριο, η κα Deborah Wince-Smith συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, και με τον Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Σίμο Αναστασόπουλο με θέμα την αξιοποίηση του δικτύου της GFCC και του GFCC Academy για την υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Το GFCC έχει παρουσία σε 35 χώρες και μαζί με τα μέλη του προωθεί την εφαρμογή στρατηγικών ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας που θα ανοίξουν το δρόμο στην καινοτομία, την παραγωγικότητα και εντέλει την αύξηση της ευημερίας.

Η κα. Deborah Wince-Smith σημείωσε ότι η συνεργασία του GFCC με το Χρηματιστήριο Αθηνών και το AMCHAM στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της αναγνώρισης και της προώθησης της καινοτομίας στην Ελλάδα.

SHARE