Το 20% της Intrakat στον Δ. Κούτρα με 8 εκατ. ευρώ

Μνημόνιο συναντίληψης για την απόκτηση 6.095.431 μετοχών της Intrakat έναντι τιμήματος €8.000.000 υπέγραψαν σήμερα η Intracom Holdings και ο κ. Δημήτριος Κούτρας.

Οι μετοχές αντιστοιχούν σε ποσοστό 20% του μετοχικού κεφαλαίου της Intrakat, όπως σημειώνει η Intracom Holdings σε σχετική ανακοίνωση.

Η συναλλαγή θα υπόκειται σε όρους και αιρέσεις, όπως η διενέργεια οικονομικών και νομικών ελέγχων και η χορήγηση των απαραίτητων εταιρικών εγκρίσεων.

Η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως, σύμφωνα με το νόμο, αλλά και κατά την πάγια πολιτική της για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που θα προκύψει για το θέμα αυτό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κούτρας θα αναλάβει τη θέση του προέδρου της Intrakat, ενώ ο Πέτρος Σουρέτης θα διατηρήσει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, ευρισκόμενος στο τιμόνι της εισηγμένης από το 2003.

Η αξία του deal έχει γίνει σε όρους χρηματιστηριακής αξίας των μετοχών της Intrakat.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούτρας αποχώρησε από τον όμιλο Ελλάκτωρ έπειτα από την αλλαγή του μάνατζμεντ που πέτυχε η πρωτοβουλία Change4Ellaktor των αδελφών Καλλιτσάντση.

Ο κ. Κούτρας είχε συνταχθεί με το στρατόπεδο Μπόμπολα και σχεδόν αμέσως μετά τη γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ που ανέδειξε νικήτρια την πλευρά Καλλιτσάντση, απέστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από τον όμιλο και παραιτείται των καθηκόντων του.

SHARE