ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Με τα …βάγια υποδέχονται οι κάτοικοι το νερό – Εισαγγελέας για το φιάσκο

 

Κυριακή των Βαίων σήμερα και μετά από 5 ημέρες, οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται το νερό στις βρύσες των σπιτιών και των επιχειρήσεων τους.

Ξεκίνησε το βράδι του Σαββάτου η τροφοδοσία του δικτύου ύδρευσης της Θεσσαλονίκης από το νερό της Αραβησσού, δεδομένου ότι πληροί πλέον τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Κρεστενίτης, ο οποίος βρέθηκε στο αντλιοστάσιο του Δενδροποτάμου μαζί με την διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού Κατερίνα Νοτοπούλου και τεχνικούς της εταιρίας.

Η εξομάλυνση της υδροδότησης θα γίνει ωστόσο σταδιακά όλο το επόμενο εικοσιτετράωρο, προκειμένου να πληρωθούν οι δεξαμενές και το εσωτερικό δίκτυο της πόλης, ανέφερε η ΕΥΑΘ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Ο εισαγγελέας ζήτησε να διενεργηθεί διπλή έρευνα και να εξεταστεί εάν έχουν τελεστεί κακουργήματα.

Πρώτον ζήτησε να γίνει έρευνα για την αναζήτηση ευθυνών σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την υδροδότηση της πόλης. Κατά πληροφορίες ζήτησε να εξεταστεί ποιος φταίει για την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη βλάβη στον αγωγό της Αραβησσού και αν προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπους, ειδικά μετά το κλείσιμο σχολείων για τον φόβο μολύνσεων.

Δεύτερον, ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει οικονομικός έλεγχος στα κονδύλια που διακινήθηκαν και αν διακινήθηκαν στην ΕΥΑΘ για τη συντήρηση των υποδομών και δικτύων.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον Χρήστο Σπίρτζη και τη διοίκηση της ΕΥΑΘ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τα προβλήματα υδροδότησης που ταλαιπωρούν τους Θεσσαλονικείς. «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες, η Θεσσαλονίκη είναι για 5η μέρα χωρίς νερό. Το ότι ο κ. Σπίρτζης και η διοίκηση της ΕΥΑΘ είναι ακόμα στις θέσεις τους δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας και του κυνισμού αυτής της ανίκανης κυβέρνησης», σημειώνει με μήνυμά του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

BANKWARS – ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η…Πύλη της ΝΑ Ευρώπης, με υποδομές Βαλκανίων! Όσοι από τους πολιτικούς …υμνούν τις προοπτικές ανάπτυξης της συμπρωτεύουσας, σκόπιμο είναι να φροντίσουν να έχουν να πιούν νερό οι κάτοικοί της…

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συσκέπτονται για να ξεθολώσει το νερό! Όλοι…υμνούν την …Πύλη της ΝΑ Ευρώπης αλλά άφησαν χωρίς νερό για 5 μέρες τους πολίτες

SHARE