Θ. Κιτσάκος – Πρώην ΔΕΠΑ: «Ο Μάνος Πετσίτης λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου»

Ο Θεόδωρος Κιτσάκος, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, μιλώντας στα «Νέα» και με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του ιδίου με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον Μανώλη Πετσίτη (ο οποίος είχε προσληφθεί στη βιομηχανία λιπασμάτων ELFE, του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη) επιβεβαιώνει τις επισκέψεις του τελευταίου στη ΔΕΠΑ κατά τη διάρκεια της θητείας του.

«Λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου» δηλώνει.

«Δεχόμουν στο γραφείο μου στη ΔΕΠΑ υπηρεσιακού χαρακτήρα επισκέψεις από τον κ. Πετσίτη» προσθέτοντας πως «από ό,τι είχα ακούσει ο Μανώλης Πετσίτης επισκεπτόταν τη ΔΕΠΑ και τη διοίκηση του κ. Παλαιογιάννη».

Αναλυτικά η δήλωση του Θεόδωρου Κιτσάκου έχει ως εξής:

«Περί “παρέας της Καισαριανής”: Ουδέποτε είχα σχέση ή δραστηριοποίηση με τη συγκεκριμένη συνοικίας, πόσω μάλλον “συμμαθητική” σχέση με τους κ.κ. Παππά και Πετσίτη με τους οποίους έχουμε διαφορά ηλικίας άνω των 20 ετών.

Περί κυρίου Πετσίτη: Απ’ ό,τι είχα ακούσει ο Μανώλης Πετσίτης επισκεπτόταν τη ΔΕΠΑ και τη διοίκηση του κ. Παλαιογιάννη. Δεχόμουν στο γραφείο μου στη ΔΕΠΑ επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον κ. Πετσίτη, ο οποίος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου

Περί Δικαιοσύνης: Της όλης υπόθεσης έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη στην αντικειμενική απονομή της οποίας όλοι προσβλέπουμε. Στη Δικαιοσύνη, συνεπώς, θα κατατεθούν όταν έρθει η ώρα όσα στοιχεία χρειάζονται.

Δηλώνω, τέλος, ότι το τελευταίο διάστημα και δη μετά την έκδοση Δελτίου Τύπου, τη συνέντευξη Τύπου και τη συνέντευξή μου σε εφημερίδα έχω δεχτεί απειλές για τις οποίες έχω ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και προτίθεμαι να δρομολογήσω της δέουσες νομικές ενέργειες». 

 

Ερώτηση στον Ν. Παππά για τον Μάνο Πετσίτη από 21 βουλευτές της ΝΔ

SHARE