Συνάντηση Μητσοτάκη -Καραμανλή… στα βουνά της Αρκαδίας – Με μπαστούνα ο πρώην Πρωθυπουργός

Στα όρη στα βουνά, έψαξε και βρήκε κατόπιν τηλεφωνήματος  ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που μαζί με την παρέα του απολάμβανε τη φύση της Αρκαδίας.

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή έγινε στο σαλόνι του «Αρχοντικού Καλτεζιώτη» στο χωριό Κάψια της Αρκαδίας, παρόντων, μάλιστα των πρώην γραμματέων της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη και Ανδρέα Λυκουρέντζου, όπως και του πρώην υπουργού Νίκου Καλτεζιώτη.

Ο μεν Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αρκαδία επ αφορμή της εκδήλωσης στην οποία ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ ο κ.Καραμανλής βρισκόταν στην περιοχή σε ιδιωτική επίσκεψη.

Το ρεπορτάζ που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι κατά τη συνάντησή τους, οι κ.κ.Μητσοτάκης και Καραμανλής συζήτησαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, υπό το πρίσμα μάλιστα του συνεδρίου του κόμματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο, θέτοντας ως απόλυτο στόχο για τη ΝΔ την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές, ενώ συζήτησαν και τις προτεραιότητες του κόμματος ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Οι εξελίξεις στο γερμανικό CDU βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης, όπως και οι ογκούμενες διαδηλώσεις των «Κίτρινων Γιλέκων» στη Γαλλία.

 

 

SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
SHARE