Πρέσπες: Ψήφος από τουλάχιστον 153 βουλευτές – Διαλύθηκε και το ΠΟΤΑΜΙ

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ (Α) και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς (2Δ), παρουσία του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ (2Α) και του πρωθυπουργού της Ελλάδος, Αλέξη Τσίπρα (Δ), υπογράφουν τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, στους Ψαράδες Πρεσπών, Φλώρινα, Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. Η συμφωνία αποτελεί προϊόν μίας πολύμηνης διαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο χωρών και κατέληξε στο όνομα “Βόρεια Μακεδονία” ή “Severna Makedonja”. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Το συλλαλητήριο έγινε, κόμματα, όπως το ΠΟΤΑΜΙ και οι ΑΝΕΛ διαλύθηκαν, το ΚΙΝΑΛ ταρακουνήθηκε και …το παστόψαρο τελείωσε!  Οι “Πρέσπες” ψηφίζονται τουλάχιστον από 152 βουλευτές, μετά τις δηλώσεις Σταύρου Θεοδωράκη, Σπύρου Λυκούδη,  Γ.Μαυρωτά. Σε αυτούς, προστίθεται από το βράδυ της Κυριακής  και ο Θ.Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ που “εστεγάζετο” στο ΚΙΝΑΛ πριν τη διαγραφή του.(Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου που δήλωσε υπέρ της Συμφωνίας, δημιουργώντας ταραχή στο ΚΙΝΑΛ, δεν είναι βουλευτής).

Τη συμφωνία θα υπερψηφίσουν σίγουρα 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, 2 πρώην ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά και Θανάσης Παπαχριστόπουλος, 1 ο διαγραφείς από το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης, 1 η ανεξάρτητη, πρώην ΝΔ και νυν υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα  οι 3 Ποταμίσιοι  Σταύρος Θεοδωράκης,  Γιώργος Μαυρωτάς και Σπύρος Λυκούδης και ο 1 της ΔΗΜΑΡ Θ.Θεοχαρόπουλος.  Σύνολο, 153!

 

Ανεξάρτητος ο Αμυράς – “Ξεράθηκε” το Ποτάμι που έδωσε το νερό…στις Πρέσπες

 

ΤΟ BANKWARS ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ…ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Συμπληρώθηκε ο “μαγικός αριθμός 151” για τις “Πρέσπες” – Τέλειωσε το παραμύθι – Στο “ποτάμι” των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ η Βουλή

 

Συμφωνία Πρεσπών: Αγωνία άνευ αντικρύσματος – Και εδώ υπάρχουν 151+

SHARE