Σωληνουργεία Κορίνθου: Ξεκίνησαν οι παραδόσεις των σωλήνων χάλυβα για τον αγωγό Cactus II στις ΗΠΑ

Την έναρξη των παραδόσεων των σωλήνων χάλυβα HFW 26” για τον αγωγό Cactus II στις Η.Π.Α. που είχε ανατεθεί στη Σωληνουργεία Κορίνθου από θυγατρική της Plains All American Pipeline LP ανακοίνωσε η Cenergy Holdings διαβεβαιώνοντας ότι θα εκτελεστεί η παραγγελία παρά τους αμερικανικούς δασμούς που επιβλήθηκαν.

Η Σωληνουργεία Κορίνθου θα παραδώσει συνολικά ποσότητα 125.027 μετρικών τόνων, για τον Cactus II , συνολικού μήκους περίπου 750 χλμ.

«Παρά την απόφαση του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ να απορρίψει την αίτηση εξαίρεσης από την επιβολή δασμών στα προϊόντα χάλυβα η οποία υποβλήθηκε από την Plains All American Pipeline LP, αναφορικά με την εισαγωγή σωλήνων χάλυβα υψηλής αντοχής από την Ελλάδα για τον αγωγό της Cactus II, η Σωληνουργεία Κορίνθου θα εκτελέσει την παράδοση των σωλήνων όπως έχει προγραμματιστεί, χωρίς καθυστέρηση ή δυσμενή οικονομική επίπτωση», σημειώνει στο ανακοινωθέν η Cenergy Holdings.

«Η Σωληνουργεία Κορίνθου πιστεύει ότι θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την αγορά των Η.Π.Α. στο μέλλον, χάρη στην ορθή στρατηγική της και την ικανότητά της να προσφέρει μοναδικά και υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα για ενεργειακές υποδομές, καθώς και χάρη στις μακροχρόνιες σχέσεις της με τους πελάτες της», καταλήγει η ανακοίνωση.

SHARE