Σφάζονται στην ποδιά του αμερικανού πρέσβη Κυβέρνηση – ΝΔ για τη Novartis! – Τι είπε στα twitt ο Τ.Πάιατ

 

Στα κάγκελα  κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία που …σφάζονται στην ποδιά του Αμερικανού Πρέσβη Τ.Πάιατ για να πάρουν την “ευλογία” Του, στο θέμα “Novartis”, γυρίζοντας τη χώρα πολλά χρόνια πίσω: Στις εποχές που η Αμερικάνικη Πρεσβεία καθόριζε εμφανώς τις πολιτικές εξελίξεις…

Aφορμή του καυγά, οι  δηλώσεις που έκανε ο Αμερικανός Πρέσβης, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίες προκάλεσαν …ταραχή στην κυβέρνηση, καθώς…αφαιρούσαν το FBI από το αφήγημά της για το σκάνδαλο  με τους πολιτικούς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Η ΝΔ  με ανακοίνωσή της υπογράμμισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Τ. Πάιατ. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Για την υπόθεση Novartis ο Αμερικανός πρέσβης σημείωσε: «Η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς».

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, στην κυβέρνηση …σήμανε συναγερμός! “Τι πάει να …κάνει ο πρέσβης;

Επικοινώνησε λοιπόν μαζί του διπλωματικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε:

Σε επικοινωνία διπλωματικού συμβούλου του Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρέσβη, ο κ. Τζέφρι Πάιατ διευκρίνισε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη ουδέποτε αναφέρθηκε στο εάν υπάρχουν ή όχι Έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI για το σκάνδαλο Novartis.

Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως προς την ουσία της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνησή της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα.

 

Ποιά είναι η αλήθεια;

Ο κ. Τ. Πάιατ, πάντως,   έκανε retweet δυο δημοσιεύματα εκ των οποίων το ένα είχε τίτλο «Πάιατ σε Μητσοτάκη για Novartis: καμία έρευνα του FBI που να αφορά πολιτικούς».

Άρα;

 

Αμερικανός πρέσβης: Δεν υπάρχει έρευνα του FBI για Έλληνες πολιτικούς

SHARE