“Σφάζονται” και στο twitter Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Μπενιαμίν Νετανιάχου

Μαλλιά – κουβάρια Ισραήλ και Τουρκία. Με αυστηρό ύφος απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο tweet του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, με ανάρτησή του στον δικό του λογαριασμό στο twitter σχολίασε ότι «ο κατακτητής, ο οποίος ρίχνει ανθρώπους στο έδαφος και τους κλωτσάει πεσμένους κάτω θίγεται εύκολα».

Στην ανάρτησή του ο ίδιος μιλά με σκληρότερο περιεχόμενο, σημειώνοντας: «Ο Νετανιάχου είναι ένας ψυχρός δολοφόνος της σύγχρονης εποχής, υπεύθυνος για τις σφαγές χιλιάδων Παλαιστινίων, για τον βομβαρδισμό παιδιών στις παραλίες. Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να αποκαλύπτει την αλήθεια».

Νωρίτερα, δριμεία προσωπική επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε π μέσω tweet ο Μπενγιαμίν Νετανιάχου,  αποκαλώντας τον άνθρωπο που έχει επιβάλει «κατοχή στην βόρεια Κύπρο» και είναι υπεύθυνος για τους θανάτους Κούρδων αμάχων.

«Ο Ερντογάν – που έχει υπό κατοχή την βόρεια Κύπρο και του οποίου ο στρατός σφάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά εντός κι εκτός Τουρκίας – δεν θα πρέπει να κάνει κήρυγμα στο Ισραήλ» έγραψε ο κ. Νετανιάχου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

SHARE