“Έπεσε” το MEGA με τις …χορηγίες μετόχων, κυβέρνησης, τραπεζών

 

Περίπου δέκα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 2018 έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το Μεγάλο Κανάλι, το οποίο έκλεισε οριστικά, με την Digea να πραγματοποιεί αυτό το οποίο είχε εξαγγείλει.

Το «μαύρο στο Mega μετά από 29 ολόκληρα χρόνια είναι γεγονός.

Η λύση που όλοι ήλπιζαν πως θα βρεθεί μέχρι τέλους, δεν βρέθηκε. Μέτοχοι, τράπεζες και φυσικά η κυβέρνηση, το …έκαναν το θαύμα τους!
Τη στιγμή που το σήμα του Mega έπεσε και η οθόνη μαύρισε, προβάλλονταν οι θρυλικοί «Απαράδεκτοι».
Σύμφωνα με το “Zappit”, λίγο πριν την διακοπή του σήματος (01:30 – 01:59) κατέγραφε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. 
Μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα κανάλια.

 

Πλέον το Mega θα «παίζει» μόνο μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και συγκεκριμένα από τη συχνότητα 984 της ΝΟVΑ και 106 της Cosmote TV. 

Οι  εργαζόμενοι του MEGA, μ’ ένα βίντεο – συρραφή αγαπημένων σκηνών από σειρές του καναλιού  προαναγγέλλουν το τέλος του μεγάλου καναλιού έπειτα από 29 χρόνια ζωής. Το μαύρο στο MEGA θα πέσει τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018.

 

Digea: Ξημερώματα Κυριακής το οριστικό “μαύρο” στο Mega

 

SHARE