“Ανομα” συμφέροντα κρύβονται πίσω από το Βατερλώ στις τραπεζικές μετοχές – Γιατί τους είναι χρήσιμος ο πανικός

Eurogroup finance ministers meeting at the EU headquarters at the Kirchberg Conference Centre in Luxembourg on Jun. 21, 2018 /Συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών της Ευρωομάδας στο Λουξεμβούργο στις 21 Ιουνίου, 2018

Το “Βατερλώ” των τραπεζικών μετοχών που αποδίδεται στην πολιτική αβεβαιότητα και στην κρίση στην Ιταλία, με την άνοδο των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων, βρήκε “σύμμαχο” την κινδυνολογία που προβάλλεται από μέσα ενημέρωσης στην αγορά ,σχετικά με “πιθανή κρατικοποίηση τραπεζών”.

Δημοσιεύματα που δεν έχουν καμία απολύτως βάση , όπως επισημαίνουν στο bankwars τραπεζίτες, οδηγούν σε πανικό που μόνο τα συμφέροντα της Ελλάδας και του τραπεζικού συστήματος δεν εξυπηρετούν αυτή τη στιγμή.

Αντίθετα, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η κινδυνολογία για κρατικοποίηση τραπεζών εξυπηρετεί τα μέγιστα γνωστά και άγνωστα επιχειρηματικά μεγαλοσυμφέροντα που αδυνατούν ή δεν επιθυμούν να εξοφλήσουν τα θαλασσοδάνεια τους στις τράπεζες και στοχεύουν μέσω του πανικού στις εκτός προγράμματος διαγραφές των υποχρεώσεων τους.

 

Βατερλώ των τραπεζικών μετοχών – Εικονική πραγματικότητα η έξοδος από την κρίση

SHARE