Ποτάμι: Αισχρό θέατρο της κυβέρνησης – Ήξεραν για νεκρούς…

Για αισχρό θέατρο σε βάρος των πολιτών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι κατηγορώντας την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε ότι αφορά τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Στην ανακοίνωση δίνεται έμφαση στις δηλώσεις του επικεφαλής των ΟΥΚ και ο γ.γ. Σωματείου Ειδικών Φρουρών ο οποίος αποκάλυψε ότι είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι υπουργοί, πριν νυχτώσει, πως ήδη είχαν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο Μάτι.

Το Ποτάμι συνεχίζει λέγοντας ότι «τρεις ώρες αργότερα παίζεται ένα αισχρό θέατρο μπροστά στις κάμερες. Εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός στις 23.37 σε μια σύσκεψη στο Συντονιστικό στην οποία δεν γίνεται κουβέντα για ανθρώπους που έχουν πεθάνει κι άλλους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη θάλασσα.»

«Πρόκειται για συνειδητή πράξη παραπλάνησης των πολιτών. Η τραγωδία απέδειξε, όχι μόνο την ανικανότητα των κυβερνώντων, αλλά και ότι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Κυνικοί και προκλητικοί. Οι τεράστιες ευθύνες και τα μεγάλα ψέματα που καθημερινά αποκαλύπτονται θα ‘πρεπε να ‘χουν οδηγήσει σε παραιτήσεις. Αλλά, πρωθυπουργός και υπουργοί συνεχίζουν απτόητοι προκαλώντας την κοινωνία» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

SHARE