Πως αντέχει αυτή η μάννα; Έχασε δύο παιδιά και τον σύζυγο στις φωτιές!

 

Μία ακόμα προσωπική ιστορία από τη φονική πυρκαγιά της ανατολικής Αττικής ανέδειξε μέσα από το προφίλ του στα social media, ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης. Ο γλωσσολόγος και πρόεδρος του Αρσάκειου έχασε δύο μαθητές – την 13χρονη που πήδηξε στον γκρεμό και τον μικρό αδελφό της- και τον πατέρα τους από τη φωτιά στο Μάτι, ενώ η μητέρα τους έκανε την αναγνώριση.

«Μια ασύλληπτη και ανείπωτη τραγωδία! Δύο μαθητές μας των Αρσακείων και ο πατέρας τους είναι μεταξύ των θυμάτων τής συμφοράς που έπληξε την Αττική.

Η Εβίτα, μαθήτρια τής Β΄ Γυμνασίου, και ο αδελφός της Ανδρέας, μαθητής τής Ε΄ Δημοτικού, έχασαν τη ζωή τους με τον πιο τραγικό τρόπο στο Μάτι.

Η Εβίτα βρήκε τον θάνατο πηδώντας απελπισμένα στον γκρεμό από ψηλά για να σωθεί και ο Ανδρέας απανθρακώθηκε αγκαλιά με τον πατέρα του, δύο από τα 26 απανθρακωθέντα θύματα τής φωτιάς.

Όλοι τους (πατέρας και παιδιά) αθλητές τής ποδηλασίας, άριστοι μαθητές τού Αρσακείου Εκάλης (στην Άνοιξη) τα δύο παιδιά, πολύ καλά και ιδιαιτέρως αγαπητά παιδιά, που ξεχώριζαν στο Σχολείο τους.

Το ίδιο καλός και αγαπητός και ο τραγικός πατέρας τους. Πιο τραγική φιγούρα, όμως, η μάννα, που κλήθηκε να αναγνωρίσει το τσακισμένο από την πτώση σώμα τής Εβίτας και το αγνώριστο απανθρακωμένο πτώμα τού Ανδρέα, μαζί με το επίσης απανθρακωμένο πτώμα τού συζύγου της!

Αρσάκειο - μαθητές - Εβίτα - Αντρέας

 

Θρήνος για την Εβίτα που πήδηξε στον γκρεμό-Το αντίο του αθλητικού κόσμου

Ο 11χρονος Ανδρέας Φύτρος

SHARE