Πολλά…νεύρα στην ΕΡΤ

Το περιστατικό χειροδικίας στην ΕΡΤ μεταξύ  δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος δεν είναι μεμονωμένο! Είχε προηγηθεί – επίσης, άγριος καβγάς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μεταξύ δυο στελεχών της ενημέρωσης γένους θηλυκού, ευτυχώς χωρίς να γρονθοκοπήσει η μια την άλλη!

Ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν εξίσου βίαιη λεκτικά η αντιπαράθεση των δυο στελεχών, με συνέπεια η δημοσιογράφος που δέχθηκε την επίθεση να ανεβάσει πίεση και να δεχθεί τη βοήθεια των συναδέλφων της πριν αποχωρήσει για το σπίτι της!

Ο καβγάς των δυο γυναικών ξεκίνησε όταν η νεαρότερη δημοσιογράφος και ταυτόχρονα ανώτερο στέλεχος της ενημέρωσης, επιτέθηκε φραστικά σε αρχισυντάκτρια απειλώντας την ότι “Θα την τελειώσει”… Ακολούθησαν κάμποσα κοσμητικά επίθετα και η αρχισυντάκτρια προσβεβλημένη αποχώρησε από την εργασία της και ακόμη και σήμερα λέγεται οτι δεν έχει επιστρέψει!

Πρόσωπα που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό περιγράφουν σε κατάσταση υστερίας τη νεαρότερη δημοσιογράφο με τις αυξημένες αρμοδιότητες και εξουσίες η οποία όμως αγνοεί το αντικείμενο που της έχει ανατεθεί, άλλωστε ρουσφετολογικά βρέθηκε στη θέση που κατέχει… Και σε αυτό αποδίδουν οι περισσότεροι τις συχνές υστερίες της, ως προκάλυμμα δηλαδή της ανεπάρκειας της!

ΤΟ…ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Την Τετάρτη (13/3) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, μετά από επεισόδιο ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους του αθλητικού τμήματος.

Ο ένας δημοσιογράφος χειροδίκησε σε βάρος του άλλου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ωστόσο, κλήθηκε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες σε εκείνον που δέχτηκε τα χτυπήματα.

Ο ίδιος δημοσιογράφος κάλεσε και την Αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει την επίθεση που δέχτηκε. Στο Ραδιομέγαρο πήγε περιπολικό, το οποίο πήρε τους δύο πρωταγωνιστές του συμβάντος στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η διαμάχη συνεχίστηκε, αφού οι δύο δημοσιογράφοι υπέβαλλαν εκατέρωθεν μηνύσεις, ενώ εκείνος ο οποίος έφερε χτυπήματα, επισκέφτηκε ιατροδικαστή για να πάρει γνωμάτευση για τα τραύματα του.

Η διοίκηση της ΕΡΤ τοποθετήθηκε για το περιστατικό και ξεκαθάρισε ότι θα εκκινήσει τις πειθαρχικές διαδικασίες για τους συμμετέχοντες στο επεισόδιο.

SHARE