Πειραιώς: Αύριο και μεθαύριο στο properties4sale.gr 49 ακίνητα στη δημοπρασία

 

 

Στην τέταρτη ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων, στις 20 και 21 Μαρτίου 2018, μέσω του properties4sale.gr,  θα διατεθούν 49 διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές περιοχές κ.ά., με τιμές εκκίνησης από €9.000 έως €760.000. 

Η δημοπρασία παρέχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς (buy now) πριν από τη δημοπρασία. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους. Μετά την σχετική online αίτησή του, o υποψήφιος αγοραστής λαμβάνει απάντηση εντός τριών εργάσιμων ημερών από την Τράπεζα. Η χρηματοδότηση για τα οικιστικά ακίνητα φθάνει σε ποσοστό ως και το 70%, δείγμα και αυτό, της κατεύθυνσης που θέλει να ακολουθήσει η Τράπεζα Πειραιώς, να είναι κοντά στον πελάτη για οποιαδήποτε υπηρεσία σχετίζεται με το ακίνητο.

H Τράπεζα Πειραιώς έχει ολοκληρώσει 84 πωλήσεις ιδιόκτητων ακινήτων της, λαμβάνοντας προσφορές από περισσότερους από 200 συμμετέχοντες στις ηλεκτρονικές της δημοπρασίες και εισπράττοντας συνολικό αντίτιμο 13,4 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: Capital

SHARE