Παππάς κατά Μισέλ για τις …περούκες του Δημάδη

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει το υπουργείο ΨΗΤΠΕ με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Ησπουδή της ΝΔ να υιοθετήσει τους ισχυρισμούς όσων επέλεξαν να φορούν περούκα και να ακολουθούν τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά και τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο του 2016, την εκθέτει. Τις ανοησίες περί αποχαρακτηρισμένων εγγράφων του State Department να τις τσεκάρει πρώτα γιατί θα εκτεθεί. Ας κάνει μια προσπάθεια η ΝΔ να μη γελοιοποιείται», σημειώνει το υπουργείο.

Νωρίτερα η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τι έχει να μας πει ο υπουργός ψηφιακής ανεπάρκειας, κ. Παππάς σχετικά με δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το αμερικανικό State Department διαψεύδει την είδηση της σύλληψης για πλαστογραφία και ψευδή δήλωση ταυτότητας των δημοσιογράφων κ.κ. Δημάδη και Σουλτογιάννη έξω από το ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη, όπως αυτή μεταδόθηκε από το ΑΠΕ το Σεπτέμβριο του 2016; Fake news, τώρα και με τη βούλα του State Department, κ.Παππά;»

SHARE