Παπαδημούλης: Περιφερόμενος υβριστής ο Δ.Καμμένος…

 

«Με τον κύριο που περιφέρεται και με υβρίζει και εννοώ τον κ. Καμμένο, και έχει μετατραπεί σε έναν περιφερόμενο υβριστή και συκοφάντη, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Διότι πιστεύω ότι το μόνο που του αξίζει από δω και πέρα, είναι η απόλυτη περιφρόνηση και τελεία και παύλα», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του epsilontv, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά με τα όσα του προσάπτει τις τελευταίες ημέρες.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Δ.ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ρουφιάνο χαρακτήρισε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ.Καμμένος στον Γ.Αφτιά, στη σαββατιάτικη εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο βουλευτής είπε ότι ο Παπαδημούλης προσπαθεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Αφού υπενθύμισε ότι ο κ. Παπαδημούλησε «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας ότι συμμετείχε σε «ακροδεξιό συλλαλητήριο», ο κ. Καμμένος είπε  ότι «προχθές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ».

 «Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Αν μας πει ποιος το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες»!

SHARE