ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατ. σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Από τις 6 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Μεσσήνη, επέλεξε το goal/no goal σε 15 αγώνες από την Premier League, την Championship, τη National League, την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, του Ισραήλ και της Πολωνίας, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και της Ιταλίας και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και κέρδισε 6.658,70 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Kenilworth, η απόδοση στο ευρώ ήταν 9.006 ευρώ. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, στο Σκορ 6, σε ιπποδρομία από το Fairview, η απόδοση στο ευρώ ήταν 92.009 ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Σάλκε, της Βαλένθια και της Ίντερ. Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τις ισοπαλίες στους αγώνες Λιλ-Λυών, Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ και Αταλάντα-Φιορεντίνα, ενώ το δεύτερο έχει το γκολ από τον Μποναβεντούρα μαζί με τη νίκη της Μίλαν κατά της Σαμπντόρια με σκορ 4-2.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν την προηγούμενη εβδομάδα, δύο Super Παρολί, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, με τις νίκες της Μπάγερν, της Σουόνσι και της Μπεσίκτας και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, με τις νίκες της Μπάγερν, της Μονακό και της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

SHARE