Ούτε …ζωγραφιστούς δεν θέλουν να βλέπουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ νέοι από 17-30 ετών

Bραχνάς στα επιτελεία – κυρίως, των δυο μεγάλων κομμάτων έχει να κάνει με τους 17αρηδες που θα ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές του 2019 για πρώτη φορά. Ειδικότερα το στοιχείο που προβληματίζει τα κόμματα σε σχέση με το συγκεκριμένο γκρουπ είναι η πρόθεση τους – όπως προκύπτει από μυστικές έρευνες, να απέχουν από τις κάλπες σε ποσοστό λίγο πάνω από το 50%!

Πρόκειται για μεγάλο νούμερο που προβληματίζει (από διαφορετικές αφετηρίες), τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ.

Μπορεί λοιπόν η συγκεκριμένη συμπεριφορά να είναι εξηγήσιμη, μιας και αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν μέσα στην κρίση, αφού όταν χρεοκόπησε η χώρα (το 2010) ήταν 10 ετών και οι εικόνες που έχουν είναι όλες αρνητικές… Δεν παύει όμως να προβληματίζει στο χειρισμό της!

Επιπλέον σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αντίστοιχα περίπου είναι τα ευρήματα και για τους 20 εως 30 ετών που επίσης έχουν αρνητικές προσλαμβάνουσες, είτε ως φοιτητές, είτε ως νέοι που αναζητούν εργασία και δεν βρίσκουν, είτε ως εργαζόμενοι των 300 ευρώ!

Και βέβαια αυτό που προβληματίζει τα επιτελεία όλων των κομμάτων είναι η αποστροφή της συντριπτικής πλειοψηφίας των νέων για την πολιτική και η πεποίθηση ότι όλοι είναι ίδιοι.

Από ρεπορτάζ του enimerosi24.gr

SHARE