ΟΠΑΠ Champions: Ένα σπουδαίο χορηγικό πρόγραμμα για αθλητές “παραδείγματα στην κοινωνία”

 

Ένα σπουδαίο χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο ήρθε να συμπληρώσει το παζλ των ενεργειών στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, παρουσίασε η ΟΠΑΠ ΑΕ σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Ileana Tounta Contemporary Art Centre, στους Αμπελόκηπους.

ΟΠΑΠ Champions είναι το όνομα του προγράμματος μέσω του οποίου η ΟΠΑΠ ΑΕ υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα αθλητές που προσπαθούν καθημερινά για να πετύχουν τους στόχους τους.

Σκοπός του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions είναι η ανάδειξη της καθημερινής προσπάθειας και το απαιτητικό πρόγραμμα αυτών των αθλητών, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα για την ελληνική κοινωνία.

Στο πρόγραμμα εντάχθηκαν 11 αθλητές και αθλήτριες από ισάριθμα αθλήματα. Πρόκειται για τους Αλέξη Ιωακειμίδη (πυγμαχία), Απόστολο Χρήστου (κολύμβηση), Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη (τένις), Γιάννη Κυριαζή (ακοντισμός), Γιώργο Καλαϊτζάκη (μπάσκετ), Γρηγόρη Σουβατζόγλου (τρίαθλο), Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο (ποδόσφαιρο), Κωνσταντίνο Κοτσοβό (γκόλφ), Παναγιώτα Δόση (άλμα εις ύψος), Παναγιώτη Τριβυζά (στίβος 60, 100 200μ.) και Σεμέλη Ζαρμακούπολη (Ταεκβοντό/Κικ Μπόξινγκ).

Αποτέλεσμα εικόνας για οπαπ Πετρ Ματεγιόφσκι.«Η επιλογή σας δεν έγινε αποκλειστικά λόγω του ταλέντου και των άριστων επιδόσεων που έχετε, αλλά και για την προσωπικότητά σας. Το αθλητικό σας ήθος που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ΟΠΑΠ ΑΕ.”, είπε στην ομιλία του ο Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφκσι.

“Ο ΟΠΑΠ στηρίζει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων, από ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και περισσότερο ή λιγότερο επαγγελματικές διοργανώσεις, μέχρι τους κορυφαίους επαγγελματικούς συλλόγους στην Ελλάδα.

Νοιώθαμε όμως ότι θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Κάτι έλειπε από αυτό το μωσαϊκό των χορηγιών μας. Κι αυτό ήταν να υποστηρίξουμε διάφορες προσωπικότητες που εκπροσωπούν διαφορετικά αθλήματα.

Βρήκαμε αθλητές που εκπροσωπούν τις ίδιες αξίες με αυτές του ΟΠΑΠ: το πάθος, την υπομονή, την προσπάθεια, τη διασκέδαση, την προσήλωση, το ευ αγωνίζεσθαι. Είμαι πολύ χαρούμενος που εσείς εκπροσωπείτε αυτές τις αξίες.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να δείξει ότι ο ΟΠΑΠ είναι και θα παραμείνει ο ισχυρότερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού στην Ελλάδα και ιδίως της νέας γενιάς των Ελλήνων αθλητών.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να στηρίξει νέους, ταλαντούχους αθλητές. Να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, ούτως ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στις προπονήσεις τους. Να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν ώστε να επικεντρωθούν στα όνειρά τους. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει χωρίς θυσίες, χωρίς αποτυχίες, χωρίς ήττες.

Το σημαντικότερο όμως είναι να σηκώνεσαι ξανά και να πολεμάς. Αυτό ακριβώς εκτιμούμε σε εσάς. Ακριβώς γι` αυτό σας επιλέξαμε. Να σας βοηθήσουμε και να γίνεται παραδείγματα προς μίμηση για την κοινωνία».

SHARE