Ο ταξιδιάρης Τέρενς έβγαλε γλώσσα στον Καμμένο – Εγώ φταίω που σε έκανε υπουργό, απαντά ο Πάνος

Bρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι ο υφυπουργός Εξωτερικών, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στις αιχμές του Πάνου Καμμένου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη έστειλε αυστηρό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του και φωτογραφίζοντας τον Τ. Κουίκ είπε:

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι».

 

O Καμμένος και ο “Μακεδονοκλάστης” υπουργός των ΑΝΕΛ

SHARE