Ο Παπαγγελόπουλος είπε τον Σαμαρά “κουτσαβάκι”(!) αλλά έκανε όπισθεν πως η Novartis αφορά πολιτικoύς

 

Προσωπική απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά για τις απειλές που εξαπέλυσε εναντίον του ίδιου και της κυβέρνησης για παραπομπή τους στο ειδικό δικαστήριο από την κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε στη Βουλή οαναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος όμως, είπε  ότι  η υπόθεση Novartis αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο όχι όμως όσο αφορά τα πολιτικά πρόσωπα.

«Ακόμη και στην πυρά να με βάλετε, ακόμα και να με σταυρώσετε το επαναλαμβάνω: το σκάνδαλο της Novartis είναι το μεγαλύτερο. Όμως το επαναλαμβάνω: δεν αναφέρομαι σε πολιτικά πρόσωπα»

«Τραμπούκοι και κουτσαβάκια δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν έχουν θέση καν στην ελληνική κοινωνία, είναι γραφικές φιγούρες του περασμένου αιώνα» τόνισε ο κ. Παπαγγελόπουλος απαντώντας στον κ. Σαμαρά χωρίς να τον κατονομάσει. «Δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω τους λασπολόγους υβριστές μου στα γεμάτα εμπάθεια και μοχθηρία νοσηρά παραληρήματά τους» είπε και συμπλήρωσε ότι ο ελληνικός λαός απεχθάνεται τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί τον αηδιάζουν. Ταυτόχρονα, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης καταδίκασε τις απειλές του κ. Σαμαρά. «Σέβομαι απόλυτα το τεκμήριο αθωότητας χωρίς καμία εξαίρεση. Δεν μπορεί όμως το τεκμήριο αθωότητας της αντιπολίτευσης να μετατρέπεται σε τεκμήριο ενοχής για όσους στοχοποιεί για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας» σημείωσε.

SHARE