Ο Γ.Πατούλης ρίχνει “μαύρο” στη Μαρίνα του και στηρίζει Αμπατζόγλου στο Μαρούσι

Ένα 24ώρο μετά την ανακοίνωση της συζύγου του Μαρίνας Πατούλη ότι πρόκειται να διεκδικήσει το Δήμο Αμαρουσίου ο απερχόμενος Δήμαρχος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, με δημόσια δήλωσή του, υπογραμμίζει τη στήριξή του προς την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Επί της ουσίας, ο κ. Πατούλης «αδειάζει» τις όποιες φιλοδοξίες της συζύγου του, επιβεβαιώνοντας τη στήριξη προς το πρόσωπο του Θοδ. Αμπατζόγλου, στενού συνεργάτη του Ευ. Μεϊμαράκη και κεντρική επιλογή της Πειραιώς για το Δήμο. Μάλιστα, ο κ. Πατούλης, στη δήλωσή του, σημειώνει ότι ο κ. Αμπατζόγλου μπορεί να εγγυηθεί όχι μόνον τη νίκη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά, όπως σημειώνει, «και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007».

Η πλήρης δήλωση του Γ. Πατούλη έχει ως εξής:

«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007. Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ…

Η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το δήμο Αμαρουσίου!

Η κυρία Πατούλη αναφέρει στη σχετική της δήλωση ότι “οι πολίτες αποφασίζουν «πέρα από κομματικές πειθαρχίες και υποδείξεις, αδιαφορώντας για συστήματα και πιέσεις», θέλοντας προφανώς να προκαταλάβει τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν, δεδομένου ότι η ΝΔ υποστηρίζει άλλη υποψηφιότητα στο Μαρούσι…

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφίοτητά του για τον δήμο Αμαρουσίου ο Θοδωρής Αμπατζόγλου, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στέλεχος της ΝΔ.

Η δήλωση της Μαρίνας Πατούλη

«Τον Μάιο του 2019 θα διεκδικήσω τον Δήμο Αμαρουσίου και μόνο οι πολίτες θα κρίνουν την επιλογή μου…
Όταν το 2014 αποφάσισα να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση, το έπραξα με γνήσια διάθεση να εμπλακώ στα κοινά, να προσφέρω κάτι από τον εαυτό μου στον τόπο μου. Γιατί πίστευα ακράδαντα αυτό που έλεγε ο Πλάτων, ότι δηλαδή «μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου».
Δεν το έπραξα ούτε για να αυτοπροβληθώ, ούτε γιατί μου έλειπε η οποιαδήποτε δημοσιότητα. Και, βέβαια, ούτε ήμουν τόσο άσχετη με τα αυτοδιοικητικά, αφού για πολλά χρόνια παρακολουθώ και στηρίζω ολόψυχα τη μακρά και επιτυχημένη αυτοδιοικητική διαδρομή του συζύγου μου Γιώργου Πατούλη.
Η μέχρι σήμερα πορεία μου, οι όποιες επιτυχίες και τα όποια λάθη μου, είναι αυτονόητο να μπαίνουν καθημερινά στην κρίση του πολίτη. Εξάλλου, αυτός είναι που τελικώς αποφασίζει σε ποιον επιθυμεί να δώσει τη δυνατότητα να ηγηθεί σε μια θέση και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Πέρα από κομματικές πειθαρχίες και υποδείξεις, αδιαφορώντας για συστήματα και πιέσεις.
Η πρόσφατη δημοσκόπηση στον Δήμο Αμαρουσίου έδειξε ότι υπάρχει μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μου που βλέπει στο πρόσωπό μου έναν άνθρωπο που έχει και μπορεί να συνεισφέρει σε ένα καλύτερο αυτοδιοικητικό αύριο στην πόλη. Και αυτό δεν καταγράφεται μόνο στα χαρτιά, αλλά μου μεταφέρεται καθημερινά από τους ανθρώπους που συναντώ και συνομιλώ.
Οι προκλήσεις, όπως και οι προσκλήσεις, πρέπει να απαντώνται. Ως άνθρωπος και ως πολιτικός, έχω την υποχρέωση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπολιτών μου. Τον Μάιο του 2019, μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που δεν συμβιβάζονται με συμβατικές και «προκατασκευασμένες» λύσεις, θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Αμαρουσίου, για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το επιτυχημένο έργο της σημερινής διοίκησης.
Το οφείλουμε και στους Μαρουσιώτες και στους εαυτούς μας.
Η τελευταία λέξη ανήκει στους πολίτες και αυτοί θα κρίνουν την επιλογή μας…

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη
Υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου
Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης Πεύκης
Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων».

SHARE