Τι γράφει η Bild για Ρέμο – Σόιμπλε

«Εκτροχιάστηκε Ελληνας τραγουδιστής και χλεύαζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα πάρτι για 1.500 πλούσιους και διάσημους στην Μύκονο, όπου καταναλώθηκαν 300 μπουκάλια σαμπάνιας, η ακριβότερη από τις οποίες τιμάται στα 25.000 ευρώ», σχολιάζει η Bild που κάνει θέμα το τι συνέβη στη Μύκονο στην περιβόητη πια συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

«Το πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε κάθε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, που προκλήθηκε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 1990», γράφει η Bild που επικαλείται το δημοσίευμα της Espresso, αναφέροντας και προσβλητικές ατάκες του Αντώνη Ρέμου για την Ανγκελα Μέρκελ.

“Φοβούνται για τις κρυφές τους πισίνες και τα πολυτελή γιοτ, ο έλεγχος για τα οποία έχει γίνει πιο εντατικός από τις ελληνικές αρχές” αναφέρει η Bild συμπληρώνοντας πως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από ποτέ καθώς το έλλειμμα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 αυξήθηκε ακόμη περισσότερο.

Νωρίτερα μεταδίδαμε: O Αντώνης Ρέμος και η ξεφτύλα λαμογίων της Μυκόνου – Έβρισαν Μέρκελ-Σόιμπλε πίνοντας σαμπάνιες των 25.000 ευρώ

«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι’ αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Για όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι οι δουλειά μου να απολογηθώ.

Οσον αφορά το χιούμορ με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Ελληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλλει να ζούμε.

Αντώνης Ρέμος»

Αυτή είναι η δήλωση του “ΛΑΙΚΟΥ”  τραγουδιστή για τα όσα είπε και τα όσα έγιναν από τα πλουσιόπαιδα στη Μύκονο.

Τι είπε για τον Σόιμπλε:

“Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο ΄’ανθρωπος! Θαύμα παιδιά. Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο…πουσ….!”.

 

Χλευασμό και πάλι θα προκαλούσε η στάση του Ρέμου αν όλα αυτά τα έκανε και τα έλεγε σε μια ανοιχτή, δωρεάν συναυλία, πχ. στο Λαύριο. Όμως εκεί θα το καταλαβαίναμε ίσως. Θα έβριζε την Μέρκελ (κατηγορώντας την για τα πάντα) με σκοπό να εμψυχώσει τους καψερούς, αδικημένους που τον ακούν και για να τους δώσει την ευκαιρία να εκτονωθούν. Θα ήταν σα να έλεγε “Τη βρίζω για χάρη σας, σας υποστηρίζω, τη βρίζω για όλα αυτά που σας έκανε”.
Το να την βρίζει όμως μπροστά στο κοινό των πλουσίων, που έπιναν σαμπάνιες έξι λίτρων των 25.000 ευρώ και πλήρωναν χιλιάδες ευρώ για το φαγητό (πράγμα που σημαίνει ότι ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) είναι πραγματικά ανεξήγητο. Το να μη ντρέπεσαι να τρως χιλιόευρους αστακούς στη Μύκονο πίνοντας σαμπάνια των 3.000 ευρώ (ή και των 25.000) είναι απόλυτο δικαίωμά σου. [Αποδείξεις κόπηκαν, ή όχι πάλι;]
Το να μην ντρέπεσαι να πληρώνεσαι αδρά τραγουδώντας καψουροτράγουδα για την κακομαθημένη ελίτ της χώρας είναι πάλι δικαίωμά σου. Το να θέλεις όμως να βγεις και από πάνω, είναι καθαρή χαζομάρα. Ξόδεψε τα λεφτά σου όπως θέλεις, ή κάνε τις αρπαχτές σου όπου μπορείς. Το να ακκίζεσαι με περηφάνεια λέγοντας ότι αν δει τη σπατάλη και την πολυτέλεια ο Σόιμπλε θα “σηκωθεί και θα περπατήσει ο πούστης” είναι το λιγότερο προκλητικό.
Πηγή: www.lifo.gr
SHARE