Νέα εμφάνιση Καμμένου: Τώρα κατά VMRO – διαπλεκομένων που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση!

Μία μόλις ημέρα αφού κινήθηκε σε εντελώς αντίθετη πλευρά με την κυβερνητική γραμμή για το «ναι» της Βουλής των Σκοπίων στη «Συμφωνία των Πρεσπών» (με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει συγχαρητήρια στον Ζάεφ και τον υπουργό Αμυνας να καταγγέλει λαδώματα), ο Πάνος Καμμένος επανέρχεται:

Δηλώνει πως ” διαφωνούμε με την χρήση του όρου Μακεδονία, χωρίς καμμία άλλη σκοπιμότητα, όπως αυτές που υπηρετούν οι ελλαδέμποροι, ομοϊδεάτες του VMRO ή οι διαπλεκόμενοι που χρησιμοποιούν την Μακεδονία ως φερετζέ για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των εγκλημάτων τους, ρίχνοντας την κυβέρνηση”

Έγραψε στο Twitter «Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO» ανεβάζοντας άρθρο site που ανήκει στη σφαίρα επιρροής του και απηχεί τις απόψεις του.

Μεταξύ άλλων γράφει το άρθρο:

«Θα πρέπει λοιπόν να καταστεί ξεκάθαρο. Εμείς διαφωνούμε με την χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία του γειτονικού κράτους, αποκλειστικά για λόγους ηθικής και ιστορικής αλήθειας. Χωρίς καμμία άλλη σκοπιμότητα, όπως αυτές που υπηρετούν οι ελλαδέμποροι, ομοϊδεάτες του VMRO ή οι διαπλεκόμενοι που χρησιμοποιούν την Μακεδονία ως φερετζέ για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των εγκλημάτων τους, ρίχνοντας την κυβέρνηση. Και δεν ξεχνάμε ότι οι σκοπιανοί φασίστες που σήμερα κλαίνε, δεν καταψήφισαν τη συμφωνία επειδή διαφωνούν με τον όρο Μακεδονία στο όνομά τους. Αντίθετα, την καταψήφισαν γιατί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας ως όχημα αλυτρωτισμού και δημιουργίας μόνιμου κινδύνου για την Ελλάδα, αλλά και τον ίδιο το λαό τους. Θέλουν την ιστορική παραχάραξη και υπεξαίρεση του ονόματος για να δημιουργήσουν μια εστία πολέμου με σχέδιο τουρκικής έμπνευσης και χρηματοδότησης. Και αυτό οφείλουμε να το στηλιτεύουμε και να το εμποδίσουμε. Καμιά σύμπλευση λοιπόν με τους ανθέλληνες, έμμισθους της Τουρκίας, φασίστες του VMRO».

Την Παρασκευή λίγο πριν την πρώτη ψηφοφορία για την συνταγματική στη Βουλή των Σκοπίων, ο κ. Καμμένος φάνηκε να αποδέχεται καταγγελίες του VMRO για απόπειρες χρηματισμού βουλευτών με έως και 2 εκατομμύρια ευρώ, γράφοντας μάλιστα πως ντρέπεται που τέτοιες πρακτικές υπάρχουν στην Ευρώπη.

Ο Μίλε Μποσνιακόφσκι απαντά στον Π.Καμμένο, σε ρόλο Έλληνα κυβερνητικού εκπροσώπου!

SHARE