ΝΔ-Μ.Σπυράκη: Ποιος είναι ο Μανώλης Πετσίτης; Σιγή ιχθύος από Τσίπρα-Παππά

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη σε δήλωσή της αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη.

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς επιμένουν να τηρούν σιγήν ιχθύος για τη στενή σχέση τους με τον Μανώλη Πετσίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Μανώλης Πετσίτης είναι το πρόσωπο που, σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της ΔΕΠΑ Θεόδωρο Κιτσάκο, επισκεπτόταν τη ΔΕΠΑ “ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου”», συμπλήρωσε και καταλήγοντας επισήμανε: «Ρωτάμε για άλλη μία φορά:

  • Ποιος είναι ο ρόλος του του Μανώλη Πετσίτη;
  • Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε και φωτογραφιζόταν στο Μαξίμου;
  • Ποιες είναι οι σχέσεις του με το δικηγόρο των off shore, Αρτέμη Αρτεμίου που επίσης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου;

Θα επανέλθουμε».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο Ν.ΠΑΠΠΑΣ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ, στο θέμα που αφορά τον κ. Μανώλη Πετσίτη και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σύμβουλος είτε του ίδιου είτε του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Παππάς, υποστήριξε ότι:

«Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον κ. Πετσίτη. Υπήρξε συνεργασία, σε εθελοντική βάση και κατόπιν απομακρύνθηκε και εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες μάλιστα συγκρούστηκαν με την κυβέρνηση. Δεν κατανοώ γιατί συζητιέται αυτό το θέμα. Εντυπωσιάζομαι που γίνεται συζήτηση γι΄αυτό το θέμα. Έχουμε έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία δεν είναι αρμοδιότητα κανενός στελέχους της κυβέρνησης».

 
SHARE