ΝΔ για επεισόδια: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης και του Αρχηγού της αστυνομίας

Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στον Αρχηγό της αστυνομίας, εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τις εικόνες καταστροφής από τα επεισόδια που έγιναν μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Κατεστραμμένα κτήρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας ρημαγμένης πόλης. Όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία. Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο. Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες», τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί επίσης της κυβέρνηση για σχέδιο υπονόμευσης της επόμενης κυβέρνησης. Αναφέρει: «Εξόφθαλμο, όμως, είναι και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση. Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική».

SHARE