Μητσοτάκης στο Περιστέρι: Νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, στο Περιστέρι, Αθήνα Κυριακή 13 Μαΐου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

 

«Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και ανοίγει τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. «Η ΝΔ είναι πάντα έτοιμη για εκλογές», δήλωσε αφού ψήφισε στο Περιστέρι.

 

Για πολύ σημαντική ημέρα για τη ΝΔ και για γιορτή δημοκρατίας για την παράταξη του έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Κερδίζουμε το στοίχημα τις εκλογής των τοπικών και νομαρχιακών μας οργανώσεων από τη βάση του κόμματος. Είμαι περήφανος γιατί παραπάνω από 155.000 συμπολίτες μας συμμετέχουν αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και τα παράθυρα της σε κάθε νέα αντίληψη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και προσέθεσε:

«Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες οι οποίοι όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, αλλά προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο χαμόγελο. Αξίζουμε καλύτερα και η ΝΔ το αποδεικνύει αυτό έμπρακτα σήμερα».

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε επίσης χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες που γιορτάζουν σήμερα «αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μεγάλη συνεισφορά της μητέρας στο να κρατιέται ζωντανό το κύτταρο της ελληνικής οικογένειας».

 

ΝΔ – Εκλογές: Νέοι “άρχοντες” στις οργανώσεις του κόμματος – Ψηφίζουν 155.335 μέλη με 12 ευρώ

SHARE