Μητσοτάκης στη Rai: Φόροι στη μεσαία τάξη για πλεονάσματα που μοιράζουν στους πολιτικούς πελάτες τους – Οι νέοι θέλουν δουλειά, όχι επιδόματα

“H κυβέρνηση «υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη και διέλυσε την παραγωγική οικονομία για να παράγει πλεονάσματα μεγαλύτερα από αυτά που της ζητούσαν οι Ευρωπαίοι πιστωτές ώστε να μπορέσει στη συνέχεια, τώρα λίγο πριν από τις εκλογές, να μοιράσει κάποια επιδόματα σε αυτούς που θεωρεί πολιτικούς πελάτες», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση της Ιταλίας «Rai».

Ο κ.Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα πολλές επενδύσεις, για να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης και να τονώσει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών.

«Οι νέοι δεν μου ζητούν ούτε επιδόματα, ούτε ευκαιριακή απασχόληση στο Δημόσιο. Ευκαιρίες μου ζητούν για να φτιάξουν τη ζωή τους» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

Η συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ελιζαμπέτα Καζαλότι πραγματοποιήθηκε σε καφέ στο Μπουρνάζι.

Ως ένα από «τα νέα πρόσωπα της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής» και-σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις- ως «τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας» χαρακτήρισε η «RAI» τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

 

SHARE