Μήπως ο ΓΑΠ να στείλει …χαιρετίσματα στον Σαρκοζί; Του το χρωστάει από το 2011

 

Έστειλε …χαιρετίσματα ο Γιώργος Παπανδρέου στον Νικαλά Σαρκοζί;

Αν όχι, θα …πρέπει να το κάνει…

…Του το χρωστάει άλλωστε από το 2011…

Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Όταν ο Σαρκοζί πήγε να δείρει τον Γιώργο στις Κάννες

Όταν ο Σαρκοζί πήγε να δείρει τον Γιώργο στις Κάννες

Έξαλλος φέρεται να είναι με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί από τότε που ο πρώην πρωθυπουργός εξηγγειλε το περίφημο δημοψήφισμα το οποίο τον οδήγησε και στην πτώση του.

Ο Νικολά Σαρκοζί με διαρροές στο γαλλικό Τύπο δεν έκρυβε την οργή του για το ελληνικό δημοψήφισμα που απειλούσε με διάλυση την ευρωζώνη καθώς στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία θα δρομολογούσε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Μιλώντας με συνεργάτες του στις Κάννες, μετά την θυελλώδη συνεδρία των G20 ο Σαρκοζί είπε ότι ο Παπανδρέου είναι τρελός και καταθλιπτικός και όταν οι χαρακτηρισμοί αυτοί διέρρευσαν στην εφημερίδα Parisien ουδέποτε διεψεύστησαν από το γαλλικό Προεδρικό Μέγαρο. Την περασμένη Πέμπτη, η γαλλική εβδομαδιαία εφημερίδα “Le Canard enchaine” (Το αλυσοδεμένο παπί) δημοσίευσε απόσπάσματα από όσα είπε ο Σαρκοζί για τον Παπανδρέου στο γαλλικό υπουργικό συμβούλιο αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου των Καννών. «Είναι ένας μαλ..κας, ένας πραγματικός μαλ..κας που αφού αποδέχτηκε τη δανειακή σύμβαση μετά γύρισε στην Ελλάδα και εξήγγειλε δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει. Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά εναντίον της ευρωζώνης από έναν τρελό.»

Λέγεται ότι στη Σύνοδο των G20 στις Κάννες, έγιναν ανεκδιήγητα πράγματα, όταν όλοι οι ηγέτες του πλανήτη με πρώτους τον  Σαρκοζί και την Μέρκελ επιτέθηκαν φραστικά στον Παπανδρέου επειδή δεν τους ενημέρωσε για το δημοψήφισμα στην Ελλάδα που έβαζε σε κίνδυνο την ευρωζώνη. Φαίνεται ότι σε μια στιγμή, ο Σαρκοζί σε έξαλλη κατάσταση πάτησε το ένα πόδι στην κάρεκλα του και ήταν έτοιμος να ανέβει στο τραπέζι, αλλά τον συγκράτησαν την τελευταία στιγμή οι συνεργάτες του, φωνάζοντας προς τον Παπανδρέου “You are a f..cking psycho”.

SHARE