Μη φοβάστε τίποτα! Η Μελάνια Τραμπ θα τιμήσει την 25η Μαρτίου στο Λευκό Οίκο

 

Ποιοί Τούρκοι, ποιός Ερντογάν και ποιά …γεωπολιτικά…Η επέτειος της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, η 25η Μαρτίου, για πρώτη φορά, θα τιμηθεί, όχι μόνο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και από τη σύζυγό του.

Ευτυχής συγκυρία, που σύζυγος του Τραμπ είναι η καλλίπυγος Μελάνια.

Οι πόρτες του Λευκού Οίκου στους Έλληνες θα ανοίξουν στις 22 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα.

Στην πρόσκληση αναφέρεται:

“The President and mrs Trump request the pleasure of your company at a reception in recognition of Greek Independence Day  to be held at The White House on Thursday March 22, 2018…”

Το παρόν στην εκδήλωση θα δώσει και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πένς ενώ μετά το φαγητό ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα απευθύνει σύντομη ομιλία. Ειδικά φέτος η ομιλία του Ντόναλντ Τράμπ προς τους Έλληνες καλεσμένους του  αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της στάσης της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα καθώς και τις προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, όπου καταπλέουν αμερικανικά πλοία.

Η γιορτή για την ανεξαρτησία της Ελλάδας στον Λευκό Οίκο είχε ξεκινήσει επί προεδρίας του Ρήγκαν και από τότε πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε χρόνο.

Οι προσκεκλημένοι είναι κάθε φορά περίπου 300, μεταξύ των οποίων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, ισχυροί παράγοντες της ομογένειας και προσωπικότητες.
Πέρυσι η εκδήλωση είχε και ελληνικά συγκροτήματα με παραδοσιακούς χορούς  ενώ ο Τράμπ είχε πει στο τέλος «αγαπώ τους Έλληνες».

SHARE