Μετεγγραφές φοιτητών: Δείτε αν έγινε δεκτή η αίτησή σας

Μαθητές και γονείς κοιτούν τις βαθμολογίες των Πανελληνίων στον χώρο ανακοινώσεων του πρώτου και δεύτερου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018. Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες για τις Πανελλήνιες 2018 στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε όλα τα σχολεία της χώρας. Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες 2018, στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το πατρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών των φοιτητών 2018, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι ενστάσεις ξεκινούν από αύριο, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, και θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δουν αν η αίτηση τους εγκρίνεται ή όχι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μέσω του σχετικού συνδέσμου https://transfer.it.minedu.gov.gr ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Υπουργείου από το σχετικό σύνδεσμο.

SHARE