Με γλάρο και… γλαρόσουπα απαντά ο Καμμένος στους διαφωνούντες των ΑΝΕΛ

Ανω κάτω κάνει τους ΑΝΕΛ η συμφωνία για το Σκοπιανό, καθώς βουλευτές του δηλώνουν οτι θα υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών και ότι δεν υπάρχει λόγος για την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, «αδειάζοντας» έτσι τον Πάνο Καμμένο και πυροδωτόντας της φήμες για προσχώρηση ορισμένων στο Συριζα.

Στην φημολογία περί προσχωρήσεων στελεχών του ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ  αντέδρασε με ένα   tweet ο Πάνος Καμμένος. Στο tweet εμφανίζεται ένας γλάρος που συνεχίζει που πετά ανέμελος ….

 Αλλωστε κάτι που μοίαζει με πουλί έχουν και στο σήμα τους οι ΑΝΕΛ.

Πρώτος έσυρε τον χορό ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος που δήλωσε «παγωμένος» από το κόμμα του, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία, και η FYROM και η Σερβία. Πιστεύω ότι είναι μία επιλογή ανάπτυξης. Όσοι διαβάσουν με προσοχή τη συμφωνία μπορεί να αλλάξουν γνώμη, ίσως όχι όλοι»… δήλωσε ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος, ο οποίος αναμένεται να ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας, όταν αυτή έρθει στη βουλή, αντίθετα δηλαδή από την «γραμμή» του κόμματός του.

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Κώστα Ζουράρι να διαφοροποιηθεί, υποστηρίζοντας ότι δεν χρειάζεται οι ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση όταν έρθει προς κύρωση η συμφωνία στη Βουλή. Οπως διευκρίνισε μάλιστα, αυτή την θέση του, την έχει πει και στον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Ο ίδιος ο κ. Παπαχριστόπουλος διέψευσε τα σενάρια προσέγγισής του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία στο παρασκήνιο, ούτε έχει γίνει σχετική συζήτηση.

Δήλωσε πάντως ότι η διαφωνία του στο «Μακεδονικό» τον έχει κάνει να αισθάνεται  «λίγο έξω» από τους ΑΝΕΛ και ο ίδιος λίγο «παγωμένα».

«Η διαφοροποίησή μου για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι καίριο θέμα, είναι πολύ κεντρική διαφωνία. Δεν σας κρύβω ότι εξαιτίας του θέματος αυτού, κάπου αισθάνομαι λίγο έξω, δεν σας το κρύβω. Δεν έχω καμία επαφή, δεν πολυμιλάμε, στις υποχρεώσεις μου βέβαια είμαι τυπικός. Αισθάνομαι λίγο ‘παγωμένα’, κάπου έχω ‘παγώσει‘» κατέληξε.

Η απάντηση του εκπροσώπου: «Παγωμένοι είναι οι ψηφοφόροι σου..»

«Αν κάποιοι σήμερα διατυπώνουν εκ των υστέρων ένα διαφορετικό σκεπτικό, οφείλουν να παραδεχτούν ότι συμμετείχαν σε ένα κίνημα, εξελέγησαν με τα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ γνωρίζοντας εξ αρχής ποιες είναι οι πάγιες ,θεμελιακές αξίες μας. Αν κάποιος είναι παγωμένος σήμερα, είναι οι ψηφοφόροι του κ.Παπαχριστόπουλου και δεν πρέπει να το λέει ο ίδιος. Άκαιρος και βιαστικός ο τρόπος που τοποθετήθηκε. Είναι θέμα συζήτησης που θα δούμε και στα όργανα του κόμματος», δήλωσε στον Realfm ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Στους ΑΝΕΛ το καζάνι σιγοβράζει και ο γλάρος μάλλον δεν αισθάνεται και πολύ άνετα

 

 

 

 

SHARE