Κούκλατζης – Μητρετώδης: Γλύτωσαν από τους Τούρκους και …διαψεύδει το ΓΕΕΘΑ παραπομπή στο Στρατοδικείο

Η διοικητική έρευνα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Κούκλατζη και Μητρετώδη συνεχίζεται ακόμη και ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο,  αναφέρει το ΓΕΕΘΑ σε ανακοίνωσή του το βράδυ της Τετάρτης. Την ανακοίνωση επιβεβαιώνει με  retweet και ο υπουργός Άμυνας, Π.Καμμένος.

«Γνωρίζεται ότι η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορά στο περιστατικό με τα δύο στελέχη του ΣΞ στην περιοχή του Έβρου, ευρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κοινοποιηθεί στους δύο στρατιωτικούς το εγκαλητήριο μέσω της αρμόδιας διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ . Το κατηγορητήριο είναι «βαρύ», όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, και στρέφεται, όχι μόνο κατά των δύο στρατιωτικών, αλλά και ανωτέρων τους, οι οποίοι θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και στη συνέχεια στο στρατοδικείο για συμπληρωματικές εξηγήσεις σχετικά με τα όσα οδήγησαν στη σύλληψή τους.

SHARE