Κωνσταντίνος Ζέρβας: Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Τη ψήφο των Θεσσαλονικέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 θα διεκδικήσει ο πρώην αντιδήμαρχος του Γιάννη Μπουτάρη και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ως επικεφαλής της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη», με σήμα τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου.

Ο κ. Ζέρβας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», παρουσίασε επίσημα την υποψηφιότητά του

«Η πόλη θέλει έναν δήμαρχο δημοσιοσχετίστα ή έναν δήμαρχο εργατικό και δυναμικό; Έναν δήμαρχο που επιθυμεί να τα έχει καλά με όλους – πλην των Θεσσαλονικέων – ή θέλει να ακούει τους δημότες του;», αναρωτήθηκε.

Ο κ. Ζέρβας, άσκησε κριτική στη διοίκηση για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, η οποία – όπως είπε – έχει σοβαρά προβλήματα, υστερήσεις και μια γενικότερη εικόνα εγκατάλειψης και απαισιοδοξίας.

Παράλληλα, επανέλαβε την πάγια θέση του για τη συμφωνία των Πρεσπών και το ζήτημα με το όνομα της Μακεδονίας. «Η γραφή στα μάρμαρα αιώνων δεν αλλάζει. Δε νιώθω κάτοικος της Νότιας Μακεδονίας αλλά περήφανος Μακεδόνας», είπε, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

 

SHARE