Κατόρθωμα Κουρουμπλή: Ο εφοπλιστής Στεφάνου σε απεργία πείνας γιατί δεν του υπογράφει άδειες

«Κατάληψη» άρχισε  ο εκ των ιδιοκτητών της Golden Star Ferries Γιώργος Στεφάνου, έξω από το γραφείο του υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή, στον πέμπτο όροφο του υπουργείου.

Ο Γιώργος Στεφάνoυ, αρχίζει απεργία πείνας και μάλιστα δηλώνει πως κατά τη διάρκεια αυτής θα παραμείνει εντός του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, υποστηρίζεται πως ο υπουργός, κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής καθυστερεί να εγκρίνει την δρομολόγηση πλοιου της εταιρείας και κατά συνέπεια η Golden Star Ferries οδηγείται σε οικονομική καταστροφή.

«Στις 17:00 η ώρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπουργείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries. Σας γνωρίζω ότι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ [Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών] δρομολόγιο μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομική καταστροφή. Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του»

SHARE