Καμμένος: Η πρόταση για την πΓΔΜ δεσμεύει μόνο εμένα – Οι βάσεις ήδη λειτουργούν

Επιμένει στην πρότασή του περί επέκτασης των αμερικανικών βάσεων και περνά στην αντεπίθεση μέσω twitter  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, με φόντο όσα ειπώθηκαν κατά την επίσκεψή τους στις ΗΠΑ για το Σκοπιανό και τις βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Ο κ. Καμμένος διαψεύδει ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα καθώς, όπως λέει, δεν έχει αλλάξει η συμφωνία τους, ενώ αναφορικά με τις νέες αμερικανικές βάσεις ξεκαθαρίζει ότι ως κυβερνητικός εταίρος «καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα»

Απαντώντας  σε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» το οποίος  ανέφερε ότι μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζει:
«Συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ.
Δηλώνω:
1 Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα
2 Ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα
3 Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν».

Λίγη ώρα μετά την ανάρτησή του, με την οποία διέψευδε επικοινωνία του με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, επανήλθε με νέο tweet, «καρφώνοντας» τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

«Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες …Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο», έγραψε ο κ. Καμμένος, παραθέτοντας και σχετικό δημοσίευμα.

SHARE