Κ.Μπακογιάννης στους κουκουλοφόρους των Εξαρχείων: Σας έχω γραμμένους…

Με μια οργισμένη  ανάρτηση στο facebook απαντά δημόσια ο Κώστας Μπακογιάννης στους κουκουλοφόρους που με χυδαία συνθήματα για τον δολοφονημένο Παύλο Μπακογιάννη διέλυσαν τη συγκέντρωση των κατοίκων και επαγγελματιών των Εξαρχείων στη γωνία των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους.

Ο κ.Μπακογιάννης πήρε μέρος σε αυτή τη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της οποίας οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες διαμαρτυρήθηκαν για τις ασφυκτικές συνθήκες ζωής στο γκέτο που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.

Επεισόδια στα Εξάρχεια με μολότοφ κοντά στο Πολυτεχνείο

Η συγκέντρωση βρισκόταν σε εξέλιξη, παρουσία μάλιστα του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη,
Την ίδια ώρα, είχαν ξεσπάσει επεισόδια με μολότοφ, χημικά και πετροπόλεμο στην Πατησίων, όπου ομάδα περίπου αντιεξουσιαστών έκαναν αντισυγκέντρωση, με αφορμή τόσο τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων και των επαγγελματιών, όσο και της πρωινής επιχείρησης – σκούπα της ΕΛΑΣ.

Ο Κ.Μπακογιάννης, έγραψε στον λογαριασμό τους στο Facebook:

“Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ”. 

SHARE