Ιβάνα Τραμπ: Ο Ντόναλντ δεν πρέπει να είναι υποψήφιος το 2020 -Ας πάει να παίξει γκολφ

Μία προεδρική θητεία είναι αρκετή. Αυτή είναι η συμβουλή της Ιβάνα Τραμπ στον πρώην σύζυγό της.

«Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να είναι υποψήφιος και το 2020», δήλωσε αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ. «Εχει μια καλή ζωή, έχει τα πάντα. Θα είναι 74 ετών στις επόμενες εκλογές, ίσως θα έπρεπε να πάει να παίξει γκολφ και να απολαύσει την περιουσία του», εξήγησε.

Αλλωστε, εκτιμά η Ιβάνα Τραμπ, πιθανότατα στον Αμερικανό πρόεδρο έχει λείψει η ελευθερία του. «Δεν νομίζω ότι ήξερε τι ακριβώς περιελάμβανε το να είναι πρόεδρος. Τόσες πολλές πληροφορίες. Πρέπει να ξέρεις όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε η γυναίκα που πήρε διαζύγιο με τον Ντόναλντ Τραμπ το 1992, έχοντας νωρίτερα αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά.
Παρά τον χωρισμό τους, μιλάνε συχνά σύμφωνα με την ίδια. Μάλιστα, ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για το διαζύγιο του γιου τους, Ντόναλντ τζούνιορ. «Εννοείται ότι δεν χάρηκε», δήλωσε η Ιβάνα Τραμπ. Και η ίδια λυπάται, αλλά δεν ανησυχεί για την προσωπική ζωή του γιου της. «Είναι εμφανίσιμος, επιτυχημένος, δεν θα έχει πρόβλημα να βρει κορίτσι. Ισως η Βανέσα (σ.σ. η σύζυγος του γιου της) να δυσκολευτεί λίγο γιατί έχει πέντε παιδιά… ποιος θα παντρευτεί κάποια με 5 παιδιά;», σχολίασε.

SHARE