Γονατιστός ο πάστορας Μπράνσον προσεύχεται να δώσει ο Θεός στον Τραμπ υπερφυσική σοφία!

Σε μια σπάνια, ασυνήθιστη σκηνή μπροστά στις κάμερες και τα φωτογραφικά φλας, ο πάστορας Μπράνσον που έφθασε σήμερα στην Ουάσιγκτον, μία ημέρα μετά την απόφαση απελευθέρωσής του από την τουρκική δικαιοσύνη, πήγε στον Λευκό Οίκο,  γονάτισε, έπιασε τον πρόεδρο Τραμπ από τον δεξί ώμο και προσευχήθηκε γι’ αυτόν, ζητώντας από τον Θεό να του δίνει «υπερφυσική σοφία».

Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον πάστορα Μπράνσον«Πραγματικά πάλεψες για εμάς» είπε ο Μπράνσον στον Τραμπ. Αστειευόμενος, ανέφερε ότι ο Τραμπ επανέκτησε και μία ψήφο που ήταν υπό κράτηση, αφού ο πρόεδρος ρώτησε την σύζυγό του πάστορα, Νορίν, ποιον είχε ψηφίσει το 2016.

Αγαπήθηκαν ξανά Τραμπ – Ερντογάν;

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαβεβαίωσε σήμερα, μετά την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, ότι η τουρκική δικαιοσύνη έλαβε την απόφασή της ανεξάρτητα, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τον ευχαρίστησε νωρίτερα επειδή συνέβαλε σε αυτήν την ευτυχή εξέλιξη.

«Αγαπητέ, κύριε Πρόεδρε @realDonaldTrump, όπως πάντα επισήμαινα, η τουρκική δικαιοσύνη κατέληξε στην απόφασή της ανεξάρτητα» έγραψε ο Ερντογάν σε μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter.

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε στείλει το εξής tweet: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο @RT_Erdogan για τη βοήθειά του!».

Επιπλέον, ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα της αναθέρμανσης των διπλωματικών σχέσεων των δύο κρατών μελών του ΝΑΤΟ, που επλήγησαν από την υπόθεση Μπράνσον.

«Ελπίζω οι ΗΠΑ και η Τουρκία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους όπως αρμόζει μεταξύ δύο συμμάχων και να πολεμούν από κοινού τις τρομοκρατικές οργανώσεις».

 

SHARE