Γεννηματά στη Ρόδο: Οι καραμανλικοί είναι η πιο ισχυρή τάση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Το Κίνημα Αλλαγής είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στη χώρα τόνισε σε ομιλία της σε στελέχη και φίλους του κόμματος στη Ρόδο, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Κατηγόρησε στελέχη της ΝΔ που πρόσκεινται στον κ. Κώστα Καραμανλή ότι είναι εκείνοι που ενισχύουν τον κ. Τσίπρα όταν παρεμβαίνει στους θεσμούς.

«Είναι το χέρι που προέρχεται από τη βαθιά δεξιά, από τον Καραμανλισμό. Με αυτούς κυβερνά. Είναι η πιο ισχυρή τάση της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΚΙΝΑΛ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, τονίζοντας ότι «δεν είναι τυχαία η επίθεση που δεχόμαστε και από τις δύο πλευρές».

Αναφερόμενη στο θέμα της σκανδαλολογίας η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι «είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει κάνει και πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση. Εμείς εδώ και 10 χρόνια αφήσαμε πίσω μας όλους αυτούς που δεν θα πρέπει να είναι στο τρένο. Κάναμε το σημαντικότερο. Για να κτυπήσεις τη διαφθορά πρέπει να κατοχυρώσεις την πολιτεία σου, τη χώρα σου με θεσμούς και εργαλεία που δεν θα επιτρέψουν να φανούν ξανά αυτά τα φαινόμενα. Με δικούς μας νόμους γίνονται σήμερα όλοι οι έλεγχοι που αφορούν το παρελθόν . Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας κουνάει το δάκτυλο».

Η κ. Γεννηματά  το πρωί  του Σαββάτου πρόκειται να παραστεί σε ημερίδα που αφορά την Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου και θα μεταβεί στο νησί της Καλύμνου όπου είναι προγραμματισμένο να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση ενώ την Κυριακή θα πάει στο νησί της Κω.

SHARE