Γελοιότητες ΑΝΕΛ: Ανίσχυρη η υπογραφή του πρωθυπουργού για τα Σκόπια

«Η θέση μας είναι επειδή η συμφωνία εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία απορρίπτουμε αυτή τη συμφωνία», υποστήριξε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ.Μαυραγάνης τόνισε πως η υπογραφή του Πρωθυπουργού και του Υπουργού εξωτερικών είναι «ανίσχυρη» μέχρι τουλάχιστον να κυρωθεί η συμφωνία.

Παράλληλα επεσήμανε πως οι ΑΝΕΛ όταν η συμφωνία έρθει προς κύρωση στη Βουλή θα άρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση.
Μάλιστα αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών υπογράμμισε «Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή. Η συμφωνία έχει άρει πολλές από τις ήττες του παρελθόντος, μία από αυτές του Αντώνη Σαμαρά το 1992. Δεν ήρθη όμως η βασικότερη η χρήση του όρου Μακεδονία. Αν θέλουμε να βάλουμε μία ταμπέλα στην συμφωνία είναι από εμάς τους ΑΝΕΛ μία κακή και απορριπτέα συμφωνία.  Η θέση μας είναι επειδή η συμφωνία εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία απορρίπτουμε αυτή τη συμφωνία. Θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση και όχι μόνο τους υπουργούς.

Ο κ.Μαυραγάνης εκτόξευσε βέλη και κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, αφού υποστήριξε πως ο Ελληνας ΥΠΕΞ «έκανε κακό χειρισμό στο ζήτημα της συμφωνίας καθώς δόθηκε το όνομα».

 

SHARE