Γ. Παπανδρέου: “Αλητεία” οι ισχυρισμοί για εμπλοκή της Μ. Παπανδρέου στη λίστα Lagarde

margarita giwrgosMε μήνυση και αγωγή απαντά ο Γιώργος Παπανδρέου στους ισχυρισμούς του πρώην στέλεχος της HSBC Ερβέ Φαλσιανί περί πιέσεων και εκβιασμών στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού για την εφαρμογή πολιτικών λιτότητας στην Ελλάδα.

Ο κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για «την αλητεία στο απόγειό της», σημειώνοντας ότι η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όσον αφορά την Μαργαρίτα Παπανδρέου, έχει ερευνηθεί από το ΣΔΟΕ και το όνομά της δεν υπάρχει σε αυτήν, ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών-Σοσιαλιστών.

«Κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι ακόμη και ενώπιον της αλήθειας.

Χτίζουν καριέρες και περιουσίες, στις πλάτες άλλων.

Οικοδομούν συνεργασίες με πολιτικά κόμματα, δήθεν προοδευτικά και αριστερά, περιφέροντας τις… εκτιμήσεις τους, που αναγορεύονται σε θέσφατα.

Η αλητεία στο απόγειό της.

Όλα στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων και βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών.

Η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, όσον αφορά την Μαργαρίτα Παπανδρέου, ερευνήθηκε και υπάρχει το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με αυτό, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, δεν υπάρχει στη Λίστα Λαγκάρντ, ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη λίστα καταθετών.

Όσοι παρά ταύτα, διακινούν τις… εκτιμήσεις τους που τυχαίνει να είναι κόντρα στην αλήθεια και την πραγματικότητα, θα πληρώσουν το τίμημα της αθλιότητάς τους. Πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Για το λόγο αυτό, κατατίθεται άμεσα μήνυση και αγωγή.

Φτάνει πια.

ΥΓ. Δεν μπαίνουμε στις λεπτομέρειες όσων διακινούνται, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ερωτηθεί ο διακινών τις εκτιμήσεις του, πως και δεν γνωρίζει ότι, στο μνημόνιο η Ελλάδα δεν μπήκε το 2011, αλλά το 2010. Η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται και από τα στοιχεία που χρησιμοποιεί.

ΥΓ2. Παρατίθεται και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο φέρει την υπογραφή του επικεφαλής του».

SHARE