Έξαλλος ο Κοτζιάς για τις διαρροές: Γελοιότητες της αντιπολίτευσης

epa04819871 Greek Minister of Foreign Affair Nikos Kotzias and Montenegrian Minister of Foreign Affairs and European Integration Igor Luksic (not pictured) speak to the media during their meeting in Vila Gorica, Podgorica, Montenegro, 26 June 2015. EPA/BORIS PEJOVIC

Την ενόχλησή του για όσα διέρρευσαν από τη χθεσινή, κλειστή, συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά, και αφού καταγγέλλει για «έλλειψη σοβαρότητας» όσους «δημοσιοποιούν όσα είπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής», επιτίθεται στον Γιώργο Κουμουτσάκο, γράφοντας πως η «χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: αρμόδιος αντιπολίτευσης “δημοσιοποίησε” τι μου απάντησε εντός της αίθουσας ενώ δεν είχε καν μιλήσει».

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Κοτζιάς ανέφερε:

«Γνωστή η έλλειψη σοβαρότητας βουλευτών αντιπολίτευσης που δημοσιοποιούν όσα είπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής, αλλά χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: αρμόδιος αντιπολίτευσης «δημοσιοποίησε» τι μου απάντησε εντός της αίθουσας ενώ δεν είχε καν μιλήσει».

Απαντώντας σε δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης για δηλώσεις που έκαναν τα στελέχη των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αρνήθηκε να τις σχολιάσει, ωστόσο φανερά ενοχλημένος δήλωσε:
«Κάνω τη δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι να είμαι σοβαρός και να μην λέω πράγματα που δεν είπα μέσα. Κάποιοι έκαναν δηλώσεις και είπαν πράγματα που δεν είπαν στην επιτροπή».
Η «κλειστή» συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας διήρκεσε περισσότερο από 4 ώρες.

Όμηροι των Τούρκων για εβδομάδες οι Έλληνες στρατιωτικοί – Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν, είπε ο Κοτζιάς στη Βουλή

SHARE