Ευ. Αντώναρος: Ανησυχία καθ’ άπασαν την χώραν για τη διαγραφή του μεγάλου πολιτικού ανδρός από τον Μητσοτάκη – Οι αναρτήσεις στο facebook και οι αντιδράσεις

 

Ο Μητσοτάκης, διέγραψε από τη ΝΔ τον Ευάγγελο Αντώναρο. Και τώρα; Πως θα προχωρήσει η χώρα, αλλά και η ΝΔ χωρίς τον Ευάγγελο Αντώναρο; Αυτό είναι το ερώτημα που …πλανάται από άκρου σε άκρον της χώρας, με τους πολίτες …ανήσυχους για το μέλλον των ιδίων και των παιδιών τους…Ο πρώην κυβερνητικός εκρπόσωπος επί κυβερνήσεων του σήμερα “σιωπηλού” Κώστα Καραμανλή,  “πολιτεύεται” εδώ και καιρό μέσω face book, κριτικάροντας όχι την κυβέρνηση, αλλά στελέχη της ΝΔ που …δεν του είναι αρεστά. Διεκδικεί μάλιστα το ρόλο του…εξ απορρήτων του Κώστα Καραμανλή, αν και είναι αμφίβολο κατά πόσον τον έχει στην πραγματικότητα.

Διεγράφη λοιπόν από τη Ν.Δ., ο κσι πρώην βουλευτής, μετά τα πυρά που εξαπέλυσε κατά του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis, σε ανάρτησή του στα social media, όπου τον αποκαλούσε σεξιστή(!), μουσαφιραίο και δοτό αντιπρόεδρο του κόμματος…

«Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες», ανέφεραν πηγές της Ν.Δ. και πρόσθεσαν: «Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ

«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις. Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα», έγραψε ο κ. Ευ. Αντώναρος νέα του ανάρτηση στα social media και συμπλήρωσε ότι πληροφορήθηκε με έκπληξή του και από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη τίθεται εκτός κόμματος.

Κατά τον πρώην υπουργό, η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ’ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως ανέφερε, αναμένει από τον κ. Μητσοτάκη που «ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα». Επίσης τον κάλεσε να «δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη» σε βάρος του στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

«Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση – με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

 

 

SHARE