Επιστολή με σφαίρα έλαβε ο Ν.Κοτζιάς! – Βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου για το Σκοπιανό

Μια σφαίρα τυλιγμένη σε επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών με παραλήπτη τον υπουργό Νίκο Κοτζιά, όπως αναφέρουν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, η σφαίρα εστάλη για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου, ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας.

Η επιστολή η οποία συνοδευόταν από την σφαίρα έγραφε «όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες». «Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο», αναφέρει μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους βουλευτές, ενώ καταλήγει με παράκληση στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».

Πηγή: “Θα εξαφανίσουμε τις οικογένειες σας”: Τι γράφει η επιστολή με την σφαίρα στον Κοτζιά http://hellasjournal.com/2018/03/tha-exafanisoume-tis-ikogenies-sas-ti-grafi-i-epistoli-me-tin-sfera-ston-kotzia/

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα, αλλά και ο Πρωθυπουργός.

Τα Νέα

 

SHARE