Ελένη Πετρά-Βασιλείου: Επιλογή με γνώση για τον Δήμο Κηφισιάς

Η Ελένη Πετρά – Βασιλείου είναι διπλωματούχος Μηχανικός Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών με μεταπτυχιακό τίτλο στην μηχανική Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Δραστηριοποιείται πάνω από 32 χρόνια στον συντονισμό μεγάλων έργων πληροφορικής και υποδομών ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος διοίκησης μεγάλων οργανισμών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά έχοντας υλοποιήσει έργα του Δήμου Καστοριάς, Ξάνθης και Δήμου Αθηναίων ενώ δραστηριοποιήθηκε σε πρωτοβουλίες πολιτών του Δήμου Κηφισιάς για τη διάσωση παραδοσιακών περιοχών του Δήμου Κηφισιάς καθώς και του δάσους Συγγρού.
Είναι ενεργό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος της Αντιπροσωπείας του εκπροσωπώντας την ειδικότητα των Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Είναι παντρεμένη με τον Κηφισιώτη Γιάννη Βασιλείου, καθηγητή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ και διευθυντή του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του ΕΜΠ και έχουν δύο παιδιά, την Αναστασία, πτυχιούχο Αρχαιολόγο του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Θάνο, πρωτοετή φοιτητή στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΟΠΑ.

Οι Βασικές Θέσεις της Ελένης Πετρά – Βασιλείου για το Δήμο:

  • Στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Δήμου μας, στον ψηφιακό μετασχηματισμό του.
  • Στην εξέλιξη του σ’ ένα σύγχρονο Δήμο Καινοτομίας και σύνδεσης με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο πόλεων.
  • Στην αξιοποίηση Εθνικών και Κοινοτικών πόρων.
  • Στην άμεση και αυτονόητη επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας

SHARE